Tamplarie PVC - Accesorii
Accesorii


  • Profilul de inaltare - ajuta la fixarea glafurilor interioare si exterioare sub tocul ferestrei.
  • Aparatoarea meteo - impiedica infiltrarea apei intre toc si cercevea.
  • Nutul de acoperire - se monteaza in canalul tocului, impiedica depunerea prafului, facilitand intretinerea usoara.
  • Glafurile interioare, au atat rol estetic, definitivand practic fereastra, cat si rol functional de protectie a peretelui.
    Sunt disponibile in diferite culori, de la texturi de marmura, pana la decor lemn. Datorita suprafetei laminate exterioare, sunt rezistente la umezeala, zgarieturi si sunt usor de intretinut.
  • Glafurile exterioare sunt din aluminiu si au rol de protectie a zidului impotriva intemperiilor, dar contribuie si la imbunatatirea aspectului fatadei.
Tamplarie PVC - ferestre,usi,rulouri,obloane,feronerie,sticla

Plase contra insectelor

Cu sistemele de protectie contra insectelor, vizitatorii nepoftiti raman afara, iar tu vei putea avea o noapte linistita. Avantaje: rezistenta la actiunea UV si a factorilor climaterici, transparenta ridicata, montare si demontare simpla,nu implica modificari ale ramei ferestrei. Ramele pot fi fixe sau mobile, pe balamale sau tip rulou, in diferite culori de la alb pana la decor lemn.

Tamplarie PVC - ferestre,usi,rulouri,obloane,feronerie,sticla

Placarea cu aluminiu

Designerii si arhitectii au acum la dispozitie o paleta larga de posibilitati pentru realizarea proiectelor personale. Pot imbina astfel avantajul ferestrelor moderne din pvc cu personalizarea imobilelor prin placarea la exterior cu profile din aluminiu vopsite in gama cromatica RAL (peste 300 nuante disponibile). Un alt avantaj al placarii este imbunatatirea rezistentei si longevitatii ferestrei.

Tamplarie PVC - ferestre,usi,rulouri,obloane,feronerie,sticla

Sisteme de ventilatie

Un schimb intre aerul din exterior si cel din interior constituie premisa pentru o clima placuta in incapere. Mica clapeta de mare efect face din ferestrele tale obisnuite ferestre de ventilatie care, in pozitia deschis permite accesul regulat al aerului, oferind locuintei un climat placut, iar la intensificarea vantului si aparitia ploii clapeta se inchide automat, neexistand pericolul ca praful sau apa sa patrunda in interior.

Tamplarie PVC - ferestre,usi,rulouri,obloane,feronerie,sticla