GPS AXA GRUP - tamplarie si instalatii in judetul Neamt


GPS AXA GRUP - instalatii,tamplarie,neamt,tamplarie pvc GPS AXA GRUP - instalatii,tamplarie,neamt,tamplarie pvc GPS AXA GRUP - instalatii,tamplarie,neamt,tamplarie pvc GPS AXA GRUP - instalatii,tamplarie,neamt,tamplarie pvc GPS AXA GRUP - instalatii,tamplarie,neamt,tamplarie pvc GPS AXA GRUP - instalatii,tamplarie,neamt,tamplarie pvc

GPS AXA GRUP este o firma cu capital privat care promoveaza solutii moderne si ecologice in domeniul instalatiilor, constructiilor civile si industriale, avand ca parteneri firme puternice din domeniu cum ar fi Baxi, Ariston, Vaillant, Salamander, Romstal, Tust Eurotherm, Kober, ADF.

Activitatea de baza consta in executia de lucrari de instalatii termice, sanitare si de izolare termica cu tamplarie PVC. Aceasta este sustinuta de un departament tehnic si financiar format dintr-un colectiv tanar, dinamic si cu experienta.

In prezent echipa GPS AXA GRUP incearca prin profesionalism, calitate si promptitudine sa ofere clientilor o alternativa pentru confortul lor.

Executia instalatiilor se face conform normelor in vigoare, in teava multistrat, polipropilena sau cupru pentru care se acorda garantie 5 ani.

Firma noastra ofera o gama diversificata de centrale termice pe combustibil solid ( lemn ,rumegus ,peleti, carbune ) , centrale termice cu arzatoare pe motorina , centrale termice pe gaz metan. Pentru aceste centrale termice oferim si echipamentele auxiliare ( boilere ACM , pompe recirculare agent termic , sisteme de automatizare si de reglare , etc ).