Instalatii » Instalatii termice

instalatii termice incalzire prin pardoseala accesorii instalatii instalatii sanitare instalatii electrice INSTALATII DE CLIMATIZARE sisteme solare
instalatii,sanitare,termice,electrice,incalzire,pardoseala

Instalatii cupru

instalatii,sanitare,termice,electrice,incalzire,pardoseala

Cuprul este in tot ce ne inconjoara, de la instalatiile sanitare la cele electrice, in interiorul tehnicii moderne, echipamentele electrice si electronice nu ar exista fara cupru. Cuprul are cea mai buna conductibilitate electrica si termica dintre metale neferoase nepretioase.

Cuprul este un metal neferos, ductil si foarte rezistent la coroziune. Cuprul este reciclabil. Cuprul este utilizat in toate domeniile si asta face din el una dintre cele mai utile resurse naturale. Diferitele aliaje ii confera si mai multa rezistenta.

In instalatiile sanitare cuprul este cea mai buna alegere, datorita proprietatilor sale inhiba dezvoltarea bacteriilor, virusilor si a ciupercilor, contribuind astfel la calitatea apei.


Instalatii polipropilena

instalatii,sanitare,termice,electrice,incalzire,pardoseala

Tubulatura din polipropilena (PP-R) reprezinta un material plastic, obtinut prin polimerizarea polipropilenei, caracterizat prin proprietati deosebite, precum: rezistenta si functionalitate pe termen lung, stabilitate dimensionala, chiar si in conditii de temperatura ridicata, usurinta si rapiditate in procesul de montare. Acest material este recomandat pentru realizarea, atat a retelelor interioare de distributie a apei potabile si a apei calde menajere, cat si a sistemelor de incalzire.

Avantajele tubulaturii PP-R:

  • temperatura de lucru a tevii de pana la 95 grade Celsius;
  • diversitate dimensionala;
  • rezistenta la abraziune, depuneri si coroziune;
  • rezistenta mecanica ridicata;
  • rezistenta si functionalitate pe termen lung;
  • grad de fluiditate ridicat;
  • conductivitate termica redusa;
  • reducerea efectului de producere a condensului.

Instalatii multistrat

instalatii,sanitare,termice,electrice,incalzire,pardoseala

Henco propune tuturor profe- sioniştilor un sistem complet de tub multistrat care poate fi folosit în toate instalaţiile termice, sanitare şi de încălzire prin pardoseală.

Tubul Henco se poate monta simplu şi rapid, menţinându-şi forma chiar şi după îndoire, fiind rezistent la coroziune, la influenţa factorilor chimici şi electro-mecanici.

Un lucru foarte important este şi faptul că tubul Henco păstrează proprietăţile igienice ale apei potabile. Pe scurt: “Henco, un tub pentru orice utilizare”.

Învelişul interior şi exterior al tubului multistrat HENCO este realizat din polietilenă reticulată prin bombardare cu fascicul de electroni - PE-Xc – (tensiuni de cca 1,5 MVolt), extrudat cu granule de polieti- lenă de înaltă densitate (PEHD). Inserţia de aluminiu este perfect circulară, având o sudură omogenă pe generatoare.

Controlul sudurii se face mecanic. Un adeziv special îmbină omogen cele 3 straturi: tubul interior, inserţia de aluminiu şi tubul exterior.