Tamplarie PVCTehnologie

Pentru a produce unele dintre cele mai bune ferestre, am facut o selectie asupra furnizorilor de utilaje si am investit in echipamente performante ce functioneaza cu o precizie de pana la 0,2 mm. Am continuat traditia de ai alege pe cei mai buni furnizori de utilaje: Rapid-Urban, Elumatec, Wegoma, pentru fabricarea ferestrelor si usilor din pvc, iar pentru fabricarea geamului termoizolator, Lisec, CSM si Szilank.

Automatizare completa

ADF produce ferestre, usi si geam termoizolator pe o linie de productie complet automatizata la cele mai inalte standarde. Astfel, peste 90% din operatiile ce se executa in ciclul de productie, se fac pe utilaje de ultima generatie, garantand o calitate exceptionala, constanta. Fiecare operatie din cadrul fluxului de productie este atent monitorizata, avand astfel posibilitatea ca personalul de la serviciul clienti sa stie in permanenta in ce etapa se afla produsele ADF.

Peste 500 ferestre / zi

ADF a investit in modernizarea si extinderea capacitatilor de productie, dand in folosinta linii tehnologice de ultima generatie, asistate computerizat. Capacitatea de productie a fabricii ADF este de peste 500 ferestre pe zi, iar termenele de livrare sunt de maxim 5 zile, indiferent de marimea comenzii. Livrarile se fac complet de la ADF, ferestrele si usile includ si geamul termoizolator executat in propria hala de productie.

Fara compromisuri

Noi generam incredere prin calitatea produselor si serviciilor. Pe acest fundament, construim un management care sa fie strans ancorat in tot ceea ce facem. Pe parcursul fiecarui tip de proces de productie am stabilit un sistem de asigurare al calitatii (verificare pe flux) capabil sa raspunda pretentiilor crescute asupra produselor noastre. Pentru ca produsul sa fie competitiv, calitatea se va regasi si in serviciile ce completeaza produsul.

Investim permanent

Mentinem si dezvoltam permanent capacitatea de competitie. Acest lucru il realizam prin investitii permanente in capitalul uman, prin investitii permanente in soft si utilaje de ultima generatie, pentru ca in final produsul obtinut sa fie de cea mai inalta calitate si la un raport optim calitate - pret. Planul nostru de investitii a permis marirea capacitatii de productie, oferindu-ne astfel, posibilitatea de a comercializa produsele si la export.

Sistem si Calitate Certificata

Toate produsele noastre sunt realizate intr-un sistem de management integrat, ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001 (calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala) si detin marcajul CE, atat pentru ferestre si usi, cat si pentru geamul termoizolator, lucru absolut indispensabil pentru exportul pe pietele externe.