Usi de garaj

usi-axa


Usi de garaj sectionale

Usa de garaj este cea mai mare deschidere a casei si ajunge uneori sa ocupe chiar si o treime din fatada acesteia. Din motive care tin de utilizarea eficienta a spatiului, de cele mai multe ori garajul este parte a casei si are deschiderea pe fatada acesteia, spre strada. Astfel, impactul usii de garaj asupra izolarii termice a locuintei si asupra aspectului exterior al acesteia este evident. Ati accepta ca o suprafata de 4 sau 5mp din fatada casei sa fie neizolata termic, sa fie nefinisata sau sa aiba un finisaj care sa strice tot aspectul exterior al acesteia? Categoric nu.

Usa de garaj are o izolatie termica de 40mm grosime si este disponibila atat in culori care imita nuantele lemnului cat si intr-o varietate de culori din gama RAL. Deasemenea, panourile usii de garaj BeneFit sunt disponibile in doua modele estetice si in doua tipuri de texturi. Astfel, aveti libertatea de a alege exact acele combinatii de culori, modele si texturi care se potrivesc arhitecturii, finisajului si tamplariei casei dumneavoastra.
Usi de garaj tip rulou

Izolatia termica si fonica se realizeaza cu ajutorul lamelelor din aluminiu cu spuma poliuretanica de 14 mm grosime si a sinelor de ghidare din aluminiu extrudat cu perii si cheder de etansare in partea inferioara. Culorile standard sunt alb, maro si imitatie lemn iar la cerere orice culoare. Modul de actionare este electric, cu buton sau telecomanda si posibilitatea actionarii manuale de urgenta cu manivela. Optional se pot monta lamele de aluminiu extrudat cu gemulete. Siguranta este asigurata de fotocelule sau senzorul de presiune in garnitura inferioara.