Usi profesionale antifoc

usi-axa


Usi Antifoc Metalice

Usile antifoc sunt distribuite cu un inalt grad de calitate, certificate prin organisme europene. Sunt confectionate din materiale rezistente la foc, din otel galvanizat cu feronerie speciala pentru situatii de urgenta.
Usi Antifoc Din Lemn

Hoteluri si comunitate. Aici este cea mai mare nevoie de o maxima protectie anti-incendiu, împreuna cu crearea unor spatii placute, îngrijite si functionale.Usa rezistenta la foc este creata în acest scop.
Usi Antifoc Vitrate

Usile vitrate reprezinta o solutie ce imbina calitatile unei usi antifoc cu una de vizibilitate ridicata. Sunt ideale pentru spitale, restaurante, birouri publice sau private si oriunde e necesara transparenta.
Usi Antifoc Culisante

Usile antifoc culisante reprezinta solutia ideala pentru compartimentarea spatiilor de dimensiuni mari. Posibilitatea utilizarii spatiului necesar unei usi batante normale pentru a se deschide, face ca aceste usi sa fie atat de apreciate.


Usi Antifum

Pe langa rezistenta la foc, usile antifum reprezinta solutia ideala de izolare a fumului fierbinte si a gazelor toxice in cazul unui incendiu.E de la sine inteles ca acesti doi factori sunt cei mai daunatori la astfel de evenimente datorita timpului scurt de propagare.